Pineapple Event AS

Telefon: 954 49 920
E-post: hans@pineappleevent.no
Nydalsveien 37, 0484 Oslo

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Vi har samarbeid med utesteder i hele landet og hjelper din gruppe med å finne det perfekte lokalet.

Sikkerhet er ofte en av de mest krevende, kostbare og viktigste oppgavene rundt en vellykket fest. Vi har derfor et samarbeid med en av Norges største sikkerhet- og vekterselskaper.

Etter erfaring fra mange år i bransjen og over tusen events, har vi funnet ut hva slags markedsføring som funker, og hva som ikke funker. Vi hjelper dere gjennom hele prosessen fra A-Å. 

Gjennom våre samarbeid har vi mulighet til å stille med massive lyd- og lysshow til en rimeligere pris enn de fleste andre. 

Planleggingen til en vellykket fest tar gjerne mange måneder og man skal tenke på alt fra juridisk arbeid til teknikk og logistikk. Det er mye man skal huske på, og erfaring er gull verdt. 

Vi har allerede fungerende billettsystemer som sørger for en god opplevelse ved kjøp av billett og inngang til festen.  

Vi samarbeider med en rekke artister av ulik størrelse og pris. Sammen med dere setter vi opp den perfekte line-up'en som gjør deres fest til en suksess.  

Vi stiller med dyktige folk til aftermovie, slik at dere har godt promomateriell dere kan bruke på sosiale medier i etterkant. 

Når man arrangerer en russekro eller slippfest er det flere innrapporteringer, søknader og tillatelser man må ha. Vi sørger for at alt dette er i orden.